Naaimachine met Wifi ?!

Ook in de naaimachinewereld gaat de vooruitgang hard! Ik schreef al eerder dat je niet meer zoals vroeger een naaimachine voor het leven koopt. Want dat is echt zonde, nu er zoveel nieuwe technieken en handigheidjes in machines worden gestopt.

naaimachine wifi diydiva

 

Wifi!

Het uitproberen van een computergestuurde machine was voor mij al een openbaring, maar wat ik een tijdje geleden op een Amerikaans blog zag is echt waanzinnig! Een naaimachine met Wifi, zodat je in real life je naaicreaties kunt doorstreamen naar YouTube of Facebook of waar dan ook. Daarnaast heeft de machine een plankje waar je je mobiel of tablet op kunt zetten, voor de streaming of voor de beschrijving van je pdf patroon…

Wil je meer lezen over deze naaimachine, kijk dan op het lingerie-maak-blog van Maddy.

(Foto credits: de bovenste is een productfoto, de onderste komt van het blog van Maddy.)

Europa ?

Waanzinnig toch! Ik weet niet of de naaimachine met Wifi ook al in Nederland verkrijgbaar is, van Spiegel of een ander merk. Of misschien is deze vooruitgang nog niet eens in Europa te koop…?

Zou jij een naaimachine met Wifi kopen?

 

Love, de DIY Diva.

4 Replies to “Naaimachine met Wifi ?!”

  1. Hmm, ik ben nog niet helemaal overtuigd van het nut van wifi. Maar deze machine blijkt nog geen $300 te kosten. Voor zo’n prijs neem ik er wel twee 😛 Super veel opties. En dat design! Ik vind hem erg mooi.

Hoi, wat vind jij hiervan?