nagellak pasen kuiken diydiva
nailart,  Pasen

Een hoogtepunt en Pasen

Ik bereikte net een vet nieuw hoogtepunt online!!! Ik heb 5.000 abonnees op mijn YouTube kanaal en met Bloglovin’ ga ik hard richting 200 volgers… Wow!!! Het is altijd leuk om te merken dat jullie mijn creativiteit waarderen. Terug naar vandaag, terug naar mijn nailart, vooruitkijkend naar Pasen.

nagellak pasen kuiken diydiva

Nou ja: ik noem het wel nailart, maar dat is misschien iets teveel eer voor mijn geverfde nageltjes… Ik vind het leuk om te tekenen met nagellak, maar echt superstrak wordt het niet. Omdat ik er wel veel lol in heb, laat ik jullie mijn kuikentje zien!

“Tutorial”

Ik begon met groen aan de onderkant. Toen dit droog was, deed ik op de rest blauw, met uitzondering van waar het kuikentje komt. Daar doe je gele nagellak.

Vervolgens is het tijd voor de contourlijn met een speciaal kwastje, namelijk zwarte nailart. Eerst maak je onderaan gras. Dan trek je een lijn rondom het kuikentje. Twee zwarte stipjes worden de ogen. Met zo’n dot pen (pen met bolletjes aan de uiteinden) zette ik drie oranje stippen, voor de pootjes en het snaveltje.

De overige nagels heb ik geheel groen gelaten, met uitzondering van mijn duimen, die blauw gelakt werden.

Pasen komt eraan. Morgen wordt de Passion uitgezonden op t.v. Ik ga weer kijken! Enne… wees lief voor je naasten…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.