Miniatuur in Deventer

Eigenlijk viel het mij een beetje tegen. Ik was al eerder in het speelgoedmuseum van Deventer geweest, maar wilde toch nog een keertje er kijken nu we in de buurt zijn. Toch kwam ik er vandaan met voldoende inspiratie.

Klaprozen, kussens en koude rillingen

We zijn op vakantie, dus de komende twee weken zie je hier korte blogs. Een plaatje met een praatje… Ondanks de hitte leverde een bezoek aan de Holterberg in Salland, Overijssel koude rillingen op.

Creatief Zeeland

Ik had alles ingepakt, dacht ik… Op het moment dat we de Eend hadden opgehaald, wilde ik mijn eerste foto maken met mijn spiegelreflex camera. En toen bleek er geen geheugenkaart in te zitten! Gelukkig was onze eerste stop Zierikzee, waar de plaatselijke Hema uitkomst bracht in de vorm van een nieuw kaartje. Met deze foto’s laat ik jullie “creatief” Zeeland zien.

Nagenieten

Het was zo’n dag waarop alles klopte. Ten eerste natuurlijk het feit dat wij in vrijheid mogen leven. Dochterlief heeft een vriendin met een Syrische moeder, dat doet je echt beseffen hoe gewoon wij die vrijheid zijn gaan vinden, maar ook hoe bijzonder dat is. Daarnaast was het op 5 mei heerlijk weer en maakte ik een fijne fietstocht door de polder met een creatief doel! Ga je mee?