Edwin Evers band diydiva
op pad,  Pfaff

Edwin Evers en geborduurde tegeltjeswijsheid

Kun je creatieve inspiratie opdoen tijdens een avondje uit? De DIY Diva wel! Vrijdag zijn we gezellig naar de Edwin Eversband geweest! Wij gaan niet zo vaak uit: af en toe richting bioscoop, soms een keertje naar het theater. Al in januari kocht ik de kaartjes voor aan het einde van het jaar (!) en kon de voorpret beginnen. Omdat ik er zo vroeg bij was, hadden we kaarten op de derde rij!

Edwin Evers band diydivaJongste dochter mocht lekker uit logeren en samen met de oudste gingen wij op pad. Het was leuk. De band was onwijs goed, de gekozen muziek lekker, Edwin Evers kan echt zingen en het werd een feestje.

Zie je hoe dicht we bij het podium zitten! Rechts op de foto staat Edwin, de dame is Maxine (ex-Songfestival, van `’t was als de eerste keer`, met Franklin Brown) en links zie je Ferry van Leeuwen (zong de tune van Memories). Achter de piano zit Jeroen Rietbergen (bekend als partner van Linda de Mol). Na een rustig begin op de krukjes, gingen ze los, met nog meer muzikanten erbij.

Tussendoor vertelde Edwin het een en ander en er kwam ook een lijfspreuk voorbij:

Wie zich niet ergert maar verwondert, wordt geen 80 maar 100!

Ping! Inspiratie! Op zolder had ik nog een borduurring liggen. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke tekst om te borduren, waarna het een leuk lijstje aan de wand zou worden. Met de Pfaff Creative 1.5 maakte ik de tekst in lettergrootte 10, zodat alles er goed op zou komen.

borduurmachine Pfaff diydivaRaar ook, we hebben er zo lang naar uitgekeken en nu is het allemaal voorbij… Jammer hoor, maar gelukkig komen er nog wat feestjes deze maand! Trouwens, toen ik op zolder op zoek ging naar de borduurring, vond ik er twee… Van de cursus gouddraad borduren had ik er ook nog eentje. Van het borduursel maakte ik immers een broche, dus was de borduurring over.

Leef niet vanuit controle maar in vertrouwen

Op een restje spijkerstof borduurde ik daarvoor een andere klassieker. Leuk om te doen hoor, ik heb er weer een hobby bij 😉 Nog even en dan kan ik een heel wandje volhangen met dit soort ouderwetse teksten…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.