Bijna Koningsdag!

Of je nou op de vrijmarkt staat om te verkopen, of er loopt op zoek naar leuke koopjes, de DIY Diva geeft je leuke tips voor de handel en je oranje uiterlijk!

Hoedjesbroche maken voor Koningsdag

Misschien was´borduren voor dummies´een betere keuze van dit blogbericht geweest… Soms vervloek ik mijn eigen ambitie. Ik wil altijd tot het uiterste gaan met iets uitproberen. Dat is een familietrekje. Wij beginnen niet met iets makkelijks, nee, wij gaan gelijk voor het hoogst haalbare. Zo ging het ook met dit hoedje van geborduurde kant… Ondertussen heb ik al heel veel moois gemaakt op mijn borduurmachine. Maar dit was om precies te zijn het tweede werkstuk waar ik aan begon met de Pfaff Creative 1.5. Idee Het idee van een hoedjesbroche

Vrijmarkt tips en gouden outfit!

Vandaag is het Koningsdag! Laten we hopen dat het weer opklaart… De DIY Diva staat al naar boven te kijken of de wolken verdwijnen! Zij is er helemaal klaar voor, met een warme Koningsdag outfit en geeft vrijmarkt tips voor zowel kopers als verkopers!

 

Vilten strikje maken

 

De DIY Diva kijkt uit naar Koningsdag! Vandaag staat er een broche op het programma. Dit strikje van vilt (of papier!) is superleuk en heel snel te maken. In een kwartiertje heb je ´m af! Doe je mee?