Mijn regenboog trui

Nee, deze trui werd niet behaald met wielrennen of gemaakt om een bepaalde geaardheid te delen… De blauwe joggingstof met glimmend regenboogstreepje komt nog uit de goodiebag die wij kregen na de Knipster 2017 wedstrijd. Ik ging ermee aan de slag om nu eindelijk een goede raglantrui te maken. Maar of dat lukte…???

Wintertruiendag! Fout kerstvest is af

Vandaag is het de officiële Christmas ugly sweater day oftewel wintertruiendag! De DIY Diva doet dit jaar mee, met een refashion van een oude Puma trui. Nu loop ik lekker rond in mijn zelfgemaakte foute kerstvest! Hij was precies op tijd klaar. O ja, de kerstmuts op mijn hoofd dient uitsluitend om mijn bad hairday te verbergen 😉

Winterjassen

Winterjassen maken vind ik altijd leuk. Het is ook hét kledingstuk om veel geld mee te besparen. Momenteel loop ik vaak in mijn trouwjas!

Spijkerjack af oftewel begin niet meer aan oude meuk…

Mijn beide spijkerboeken plus de donkerblauwe sweatstof leverden flinke resten stof op. Daarvan wilde ik nog een jack maken. Omdat ik drie tinten blauw ging combineren, kon ik niet elk patroon kiezen. Uiteindelijk kwam ik terug bij een patroon uit KnipMode 2007, dus van een decennium geleden. Of dit nou zo’n goed idee was…?