Didishirt nagemaakt diydiva
outfit

Didi shirt nagemaakt

Een heel simpele blogpost: heerlijk shirt krijgt heerlijke kopie! Ik maakte een patroon van een gekocht Didi shirt, en inmiddels is dit de tweede kopie al. Als souvenir kocht ik vorig jaar in de zomervakantie een lap jersey in het Duitse Oldenburg. Nu pas zette ik de schaar in de stof en ging ik aan de slag.

Loving wool

Ik poseer hier met een mega bol wol, want dat is echt wel toepasselijk bij dit shirt. De digitale print laat allerlei brei en haakwerk zien!

Didishirt nagemaakt diydivaHet zit ‘m in de mouwen, die trouwens wel wat lastiger zijn met eten. Je dweilt gauw je bord ermee… Maar op de een of andere manier geven die mouwen flair aan het shirt. Zodoende is het een echt feel good shirt!

Didishirt nagemaakt diydivaDe stof, een Italiaanse digitale print van jersey, kocht ik al tijdens onze vakantie vorig jaar in Duitsland. Het was uitverkoop, dus ik betaalde geen 19, maar 10 Euro per meter. Ik nam 2 meter. Ik liet al zien dat een bijpassend hoedje mogelijk was…

hoeden maken diydivaDe feiten

  • Prijs: 20 Euro voor 2 meter jersey stof in Duitsland
  • Patroon: een nagetekend shirt van Didi
  • Pasvorm: heerlijk
  • Tijd: de stof lag een jaartje in mijn kast. Dit zegt wel iets van mijn voorraad… Verder is dit een shirt dat in een uurtje of twee inmiddels wel af is.
  • Nog eens maken? Absoluut!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.