bontjasje diydiva
outfit

DIY winter outfit

Bij een diyblog met een fashion twist horen natuurlijk ook outfitposts! Tot nu toe heb ik ze een beetje ontweken, omdat ik niet wist hoe ik het moest aanpakken. Ik wilde niet de zoveelste blogger zijn met standaard fashionfoto’s. Opeens wist ik het, dus hier is mijn DIY winter outfit post!

bontjasje diydivaAls je meer wilt lezen over details, klik dan op onderstaande cirkels:

De stof voor het blauwe suede-bontjasje lag al een tijdje op zolder te wachten. Probleem was dat ik maar geen geschikt patroon kon vinden. Uiteindelijk heb ik het KnipMode patroon (november 2006 patroon 5) genomen, waarvan ik al eerder een jasje had gemaakt. Zodoende wist ik ook dat het goed zou passen. ‘Sew your stash’ kon beginnen!

Met deze stof heb ik gekozen voor naden aan de buitenkant, dat geeft een leuk effect. Het jasje was vrij snel af, want het hoefde geen voering of afwerking aan de buitenkant. Dat het nep-bont is, hoef ik toch eigenlijk niet te zeggen? Dat spreekt bij mij voor zich… Heb trouwens ook nog nooit een lichtblauw zeehondje of konijntje gezien;-)

De spijkerbroek is van Esprit, een fijn tweedehandsje. De laarzen zijn van Nelson en heerlijk warm. De haarband kun je natuurlijk lekker zelf maken.

Het enige waarmee ik nog verder ga experimenteren is de fotokwaliteit van mijn teken-outfit. Die bevalt mij nog niet. Maar omdat ik foto’s groter dan 1 MB absoluut wil vermijden, is deze niet zo super…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.