Flow

Opeens was het er weer: de Flow. Nee, niet het tijdschrift, maar dat heerlijke gevoel als je creatief bent en maar door wilt blijven gaan omdat het zo goed voelt…

Handlettering

Ik volgde enige weken geleden een gratis workshop handlettering bij de boekhandel, gesponsord door mijn favoriete stiftjesmerk. workshop Studiosuz handlettering stabilo diydivaNormaliter ben ik altijd aan het rommelen met letters, ze verschillen in grootte en afstand, mooi werd het niet. Maar het lijkt dat een middagje oefenen flink heeft geholpen.

PlannerDisfordazzle planner Kruidvat diydiva

Ik had nog een oud notebook met puntjes, bedoeld voor quiltontwerpen. Yep, precies dezelfde puntjesbladzijden als voor een bulletjournal. Een paar pagina’s gebruikte ik, de rest is (en blijft) oorverdovend leeg. Tijd voor een herbestemming dus.

Op de zaak hebben we een goede “guillotine”, daarmee sneed ik de notebook blaadjes op maat voor mijn planner. Dat voelde goed. Ik had makkelijk voordelig via Aliexpress nieuw papier voor mijn planner kunnen bestellen, maar dit is natuurlijk veel minimalistischer.

Opruimen

Ik begon met het opruimen van alle losse kladpapiertjes met ideeën uit mijn planner. Ze werden per rubriek (quilt, naaien, bloggen etc.) op een nieuw blaadje gezet en keurig opgeborgen.planner bulletjournal handlettering diydiva

Het ging zo lekker. De letters klopten, het opruimen voelde goed en de ideeën zouden nooit verloren gaan…

Fijn he? Dat soort dagen!

Love, de DIY Diva.

One Reply to “Flow”

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.