Naaizolder onder handen

Mijn naaiatelier op zolder is al bijna hoe ik het wil hebben. Ik zal ‘m in deze blogpost ook showen. Maar er zijn nog wat details, die aandacht verdienen. Natuurlijk had ik twee nieuwe opbergdozen kunnen kopen. De enorme knutselvoorraad van de DIY Diva bevatte echter twee (lelijke) dozen van het juiste formaat, een potje vernislijm en heel mooi papier.

Mijn domein

Ik ben blij met mijn vaste plek op zolder, waar mijn naaispulletjes lekker kunnen blijven liggen.

Als je echt een rondleiding wilt krijgen, dan kun je de volgende YouTube video bekijken, die ik maakte toen bekend werd dat ik aan de Knipster wedstrijd mocht deelnemen. Voor die gelegenheid ruimde ik mijn atelier op en was de zolder dus toonbaar op film…

Dozen

Onder mijn bureau (jawel, gekocht toen ik in deze stad ging studeren, dus heel oud) met de naaimachines staat een Ikea rolkastje met daarin twee dozen. Ik kreeg die twee ooit van iemand, die het zonde vond om ze weg te gooien. Ze zijn praktisch, maar ik vind het motief en de kleuren lelijk. Het past gewoon niet bij de rest. Afgelopen weekend ging ik ze beplakken met het mooie papier dat ik ooit kocht toen een hobbywinkel bij ons in de buurt ging stoppen.

kartonnen doos diydivaIk gebruikte vernislijm, maar helemaal glad werd het niet. Omdat het lekker weer was, deed ik dit klusje in de tuin, anders gaat het zo stinken. Daarna heb ik de dozen geschilderd met plakkaatverf en glitterverf van de Action.

kartonnen doos diydivaHelemaal top is het niet geworden, maar ach. Decoupage is blijkbaar niet helemaal mijn ding. Ik heb vroeger mooi papier verzameld, maar hou mij nu liever met mooie stoffen bezig. Ik erger mij nu in elk geval niet meer aan die lelijke en opvallende dozen. Het is weer iets netter in mijn naaiatelier!

Love, de DIY Diva.

2 Replies to “Naaizolder onder handen”

Hoi, wat vind jij hiervan?