paas knutselen paasei servetten diydiva
Pasen

Knutsel paasei

Op zoek naar iets leuks creatiefs om zelf te doen of met de kinderen? Je hebt vast nog wel ergens een stapel papieren servetten liggen. De servetten zitten los, dus die kun je ook gebruiken bij je Paasontbijt. Of Paasbrunch. Of gewoon… Dit paasei van servetten is een kwestie van vouwen, 58 servetten in totaal! De DIY Diva laat je zien hoe het moet.

Pasen in coronatijd

Pasen in coronatijd is raar. Ik ben gewend naar de kerk te gaan en daarna opgewekt thuis te komen, waar dan een lekkere lunch met bijzondere broodjes volgt. Nu was de kerkdienst op YouTube, en heb ik ʻHallelujaʻ zingend op de keukentrap gestaan om tegelijkertijd behang af te krabben in de woonkamer. Daar werd ik ook blij van. Vandaag is de hele muur kaal, wat een gedoe. Een laag bouwbehang met daarop twee lagen goed dekkende verf…krabt u maar…

Aan de slag

Om verveling te voorkomen, vandaag een ʻgouwe ouweʻ. Dit paasei vouwen is een leuke bezigheid. Het is niet moeilijk. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, vouwt alles lekker weg. Dus dit is ook leuk om samen met de kinderen te maken. In de video zie je hoe je het ei maakt.

Eventueel kun je binnenin zelfs een kadootje verstoppen!

Ik merk ook aan mijn videokanaal dat mensen thuisblijven. De kijkcijfers op YouTube stijgen. Mocht je je vervelen, neem dan eens een kijkje op het kanaal van de DIY Diva en word abonnee (net als ruim 8.000 anderen…).

Blijf gezond, tot volgende week!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.