vilt hanger kruis pasen diydiva
Pasen

Pasen!

Het is bijna Pasen! Vandaag laat de DIY Diva een overzicht zien van haar favoriete paasknutsels. Volgende week komt er ook nog een uitgebreid bericht over de cursus ikonen schilderen, die ik opnieuw volgde. Geniet ervan en geniet van Pasen, dat om meer draait dan alleen gezelligheid, lekker eten en eieren…

vilt hanger kruis pasen diydivaDit is wel mijn favoriet, een kruisje gemaakt van vilt. Ik zag het op Pinterest en móest het wel proberen…

pasen draadeieren maken diydivaOok een Pinterest klassieker. Het ziet er zo leuk uit, maar wat een k*klus om het te maken… Kijk en geniet van de draadeieren gevuld met chocolade eitjes, maar besef: “Don’t try this at home!”.

zelf kipjes knutselen diydivaMijn paastakken staan al gezellig in het raamkozijn. De kipjes gemaakt van pompoms houden de wacht.

Dit jaar maakte ik een paasei van servetten. Die zitten los, dus klaar voor gebruik.

palmpaas stok diydivaEen Christelijke klassieker tot besluit: de Palmpaas stok. Al hoorde ik van manlief, die op een openbare school zat, dat zij daar ook gewoon deze stokken versierden… De haantjes bak je zelf van brooddeeg, de stok versier je verder naar eigen inzicht met ander snoep.

Nog ruim een weekje wachten, tot 1 april. Heb jij al Paasversieringen in huis?

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: