Ze is vertrokken…

Ze is vertrokken, naar het land waar ze al zo’n drie jaar van droomde. Ik heb thuis afscheid genomen en ben maar niet mee naar Schiphol gegaan…

Koningsdag oogst!

De DIY Diva is vandaag met haar meiden naar de vrijmarkt geweest. Het weer was prima, fris maar droog en de oogst was super!

Tips voor als je op tv komt

Als je op tv komt, moet je wel een beetje opletten wat je aandoet. Het mag niet gaan bibberen op beeld en je wilt er ook een beetje aardig bijzitten. Vanavond is het weer zover: als je Verborgen Verleden met cabaretier Richard Groenendijk kijkt, dan zie je mij voorbijkomen. Ook was ik eind vorig jaar te gast bij Max aan tafel. De DIY Diva deelt haar tv tips met jou!

Creadhd revisited: ik wil het anders

SomsVaak loopt mijn hoofd bijna over van de ideeen. Ik lees weleens bij anderen dat inspiratie om te bloggen een probleem is. Nou, ik heb eerder te veel om te posten… Een soort creatieve adhd oftewel creadhd dus, ‘met creeeren alle dagen heel druk’. Ik ben meestal met een aantal projecten tegelijk bezig. Daarbij komt dan de lawine aan nieuwe indrukken via Pinterest, Instagram en diverse Facebook groepen. Dat moet anders!