burda blazer diydiva
persoonlijk

Decembervlog

Ik hou ervan om zelf te handwerken en dan met een schuin oog te kijken, maar vooral luisteren naar een crea vlog. Eigenlijk is dat heel geschikt voor jou, dacht ik…

Favoriete vlogs

Ik ben iemand die heel snel leest, dus de meeste vlogs vind ik nogal traag. Ik vind het zonde van mijn tijd om 1 uur te kijken naar wat een ander doet of zegt of meemaakt. Maar… als ik handwerk, dan is dat wel leuk! Misschien toch weer een calvinistisch trekje: je tijd nuttig besteden.

De Haakster wedstrijd van Wolplein was mijn favoriet. Het is net afgelopen, maar ik weet dat ze al weer bezig zijn met de opname van De Breister. Elke week zie je hoe kandidaten een opdracht haken en daar hun eigen draai aan geven. Aan het einde volgt het jury commentaar en wordt een winnaar gekozen.

Vlak daarna volgen Arne en Carlos. Een breiend stel uit Scandinavië, echte mode ontwerpers. Hun vlogs zijn in het Engels (Sit and knit for a bit), opgenomen in hun prachtige huis (en tuin) in Noorwegen. Best goed te volgen, vooral omdat voor Arne het duidelijk niet zijn moedertaal is. Dus het Engels is niet te ingewikkeld. Soms wel een tikkie commercieel, maar niet irritant. Omdat ik zelf nogal hou van klederdracht, vond ik die videos ook erg leuk.

Daarnaast kijk ik af en toe naar Renske, van renskecreatief.nl. Zij heeft een crea winkel en vlogt wekelijks.

De vlogs van Juf Sas vond ik ook wel aardig, maar die gaan al heel erg richting lifestyle vlogs. Je moet dus eigenlijk constant meekijken, in plaats van meeluisteren terwijl je handwerkt.

CreADHD

Ik kom in mijn YouTube videos eigenlijk zelden in beeld. Je ziet vooral mijn handen aan het werk. Toch leek het mij wel een uitdaging voor mij om ook eens een vlog te maken. Want vertellen kan ik wel en door mijn CreADHD heb ik ook de nodige projecten liggen.

Dus hierbij presenteer ik mijn vlog, waarin ik lekker de ruimte heb om uitgebreider te zijn dan op mijn website.

Fijne week allemaal!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.