Uggs inkorten
persoonlijk

Sabattical!

Inmiddels geniet ik al weer een week lang van mijn sabattical. Nog 3 weken te gaan, yes! Ik doe veel, maar toch zijn er nog weinig projecten afgemaakt. De nieuwe korte Uggs voor mijn dochter zijn nu wel klaar…

Uggs

Uggs korter maken, ik had er nog nooit van gehoord. Maar het schijnt dat die variant momenteel populair is op TicToc. Tsja. Mijn oudste heeft een paar, ooit tweedehands gekocht op de markt in Amsterdam. Daar durfde ik dus wel de schaar in te zetten op verzoek.

Helaas bleek dat het bandje waarmee alles bovenaan afgewerkt wordt niet onder mijn naaimachine gestikt te kunnen worden. De zool en hiel waren te dik daarvoor, om lekker te kunnen draaien. Dus moest alles met de hand… Maar het is leuk geworden en kindlief is ook weer blij.

Olga cardigan

Ik haak weer verder aan mijn Olga cardigan. Die gaat nu opeens opschieten. Binnen no-time had ik de tweede mouw af. Logisch natuurlijk, als je een eerste keer haakt, dan weet je niet precies hoe het moet. Nu had ik een eigen voorbeeld, en ik herinnerde mij wat en hoe.

Dit gaat dus lekker.

Verlof

Het is heel raar: op dagen dat ik werk, is het voor mij veel makkelijker om een uurtje naar buiten te gaan dan op niet-werkdagen. Nu met mijn maand vrij is het al diverse dagen voorgekomen dat ik lekker in huis blijf plakken en niet ga wandelen of fietsen.

fiets schaduw diydiva

Vanmiddag toch maar weer proberen, want ik voel mij er echt goed door.

Inmiddels heb ik weer een nieuwe creavlog gemaakt, die ik nog wat wil “knippen en plakken”. (Dit was mijn vorige vlog). Tsja, aan welke hobby zal ik nu weer eens verder gaan: ondergoed naaien, tekenen op de Ipad, mijn trui op de breimachine maken, DNA matches voor mijn stamboom opzoeken … of toch ook maar aan het huishouden (was) beginnen?

Trouwens, het restje schapevacht van de Uggs heeft een goede bestemming gekregen, als lekker warm zooltje in mamaʻs Crocs 😉

Fijne week allemaal!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.