Flow calm diydiva
persoonlijk

Schiphol flow

We haalden dochterlief van Schiphol, maar waren ruim op tijd. Waar kun je dan beter je tijd doorbrengen dan in de boekhandel? Ik liep gelijk naar het schap met creatieve tijdschriften…

Schiphol

Ik ken mensen die als ze langs Schiphol rijden, dromen van toekomstige verre reizen. Ik heb dat niet. Ik ben allang blij dat ik niet zo’n eng vliegtuig in hoef en alleen maar iemand op kom halen… Nee, vliegschaamte heb ik niet, wel een tikkie vliegangst. Ik heb wel gevlogen, hoor.

Dissfordazzle vakantie dagboek diydiva

Dat waren zeer rustige vluchten, maar ik ben altijd blij als ik weer met beide benen op de grond sta.

Dit keer kwamen we naar de luchthaven om onze oudste op te halen, die met een vriendin een weekje Rhodos had gedaan. Uit voorzorg waren we ruim op tijd, en liepen we de AKO nog even in. Ik ben gek op boekhandels, vooral als ze ook buitenlandse tijdschriften hebben.

Flow enzo

Sinds een half jaar heb ik een digitaal tijdschriftenabonnement, of beter: een hele leesmap. Normaal kochten wij altijd veel losse nummers, van alles en nog wat, maar dat loopt in de papieren. Nu ben ik voor 7,50 Euro per maand klaar, en mogen wij met 4 apparaten de tijdschriften app gebruiken. Heerlijk.

Eén van de bladen daarin is de Flow. Vroeger “gunde” ik mij die alleen op vakantie, maar nu lees ik dus elk nummer. Het enige jammere is dat ik het mooie papier dat zij vaak bijvoegen moet missen, en dat ik de grote illustraties niet kan uitknippen voor in mijn planner.

Disfordazzle planner Kruidvat diydiva

Ik hou van de inspiratie in de Flow om bewust te leven. Dat is eigenlijk het motto van elke maand 😉 Maar goed, daar moet je in deze jachtige wereld dus aan herinnerd worden…

Er is een Engelse vertaling van de Flow, maar er blijkt dus een flinke niche op dit gebied te bestaan overzee!

Calm

Flow calm diydiva

Bij de Engelse bladen vond ik zo al drie “zusjes” van de Flow, met bijpassende titels: Planet Mindful, In the Moment en Calm. Vooral die Calm sprak mij aan met de papieren speledingetjes (een “grattitude box”) erin. Ik aarzelde: ruim 11 Euro, voor een tijdschrift waarvan ik een gratis soortgenote in de app heb?

Nog iets creatiefs erbij, dat ik móet doen??? Heb ik niet genoeg hobby’s? Word ik niet momenteel overspoeld door alles wat ik wil?

Ik noem 3D printen, mijn lap stof tot een broek naaien, verjaardagswol voor minstens 2 paar sokken en o ja, dat had je al op mijn Insta kunnen zien: ik heb het haakpatroon van de Persian Tiles deken gezien…

Dus het was genoeg. Het scheelt een hoop geld, en tijd! Ik heb ‘m “calm” weer teruggelegd 😉 Mijn rust vind ik momenteel in de beperking van al mijn creatieve plannen.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.