Sneeuwpoppen op Black Friday

Hou de internationale tijdzones in de gaten, want het is zwarte vrijdag. Hoewel het klinkt als een term voor een beurscrisis, is het juist een dag met groot voordeel. De DIY Diva zit deze vrijdag tussen de sneeuwpoppen…

Minimalisme

Ik kies steeds meer voor minimalisme, maar natuurlijk koop ik af en toe toch spullen. Als je zo bewust consumeert, zonder impulsaankopen, dan heb je meestal wel een verlanglijstje. Dat komt mooi uit, want vandaag regent het kortingen overal.

Het kwam overgewaaid uit de Engelstalige wereld: black friday. Als je met grote kortingen patronen of stoffen wilt bestellen, dan moet je het nu doen! Spoonflower (papier en textiel van je eigen prints) en Burdastyle doen bijvoorbeeld mee.Nooteboom Textiles Tilburg Knipster 2017 dediydiva Martine

Ik twijfel nog steeds of ik een 3D printer ga kopen. De meeste modellen hebben toch recensies met klachten. Als ik het nu zou doen, dan krijg ik last van de wet op de remmende voorsprong… Eerst maar eens kijken hoeveel korting er is.

Grote kans dat ik geen 3D printer maar een tablet ga kopen. Ik ben altijd een leesmonster geweest. Onlangs werd ik gebeld met een aanbieding: alle 50 uitgaven van een bepaalde uitgeverij digitaal lezen (met nog 3 andere personen naar keuze, net als een Netflix abonnement) voor maar 7,50 Euro. Heerlijk, ik heb dus toegehapt en ook de huisgenoten reageerden enthousiast. Omdat alles digitaal is, heb ik geen stapels gelezen tijdschriften die vervolgens door de woonkamer zwerven. Tijdschriften lezen op een mobiel is hopeloos, zeker met mijn slechte ogen. Een tablet vind ik een goede investering nu!

Sneeuwpop

De sneeuwpop is vandaag te vinden in mijn tweede gastblog op Christmaholic! (Waarschijnlijk vanaf 13 uur) Al eerder schreef ik daar over het maken van een leuke laptop surprise.

sneeuwpop wattenschijfjes diydiva

Neem vooral even een kijkje op het gezelligste kerstblog van Nederland om deze knutsel en nog veel meer leuks te bekijken!

Love, de DIY Diva.

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.