fiets schaduw diydiva
persoonlijk

What makes a DIY Diva happy?

Oftewel de “Stom” rubriek uit de Linda Magazine omgetoverd in een postief DIY Diva jasje: “Leuk”.

– Een KnipMode of Burda lezen waarin veel patronen staan van kledingstukken die ik wil gaan maken. Hoe gekker, hoe beter, al aarzel ik nog steeds over een dirndl jurk…

naaitijdschriften Burda LMV KnipMode diydiva– Kralen rijgen tot een mooi sierraad. Werkt heel erg ‘zen’, je wordt er rustig van. Maakt niet uit of het een gewone ketting, soutache of weefarmband is.

– ’s Ochtends op de fiets zitten naar het werk en dan ineens een ingeving krijgen van iets dat leuk is om te gaan maken. Inspiratie dus. Kan ook optreden als ik ’s avonds net in mijn warme bedje lig.

Eveneens op de fiets: mannen die voorbijfietsen en een lekkere geurtje ophebben. Ik heb als vakantiewerk gedaan in de Old Spice (kent u deze nog….) fabriek, dus ja, ik weet ook wat vies kan ruiken!!!

fiets schaduw diydiva

– Teruggaan naar de dingen die ik graag deed in mijn kindertijd. De laatste tijd ben ik dus weer veel aan het tekenen. In mijn eigen zwart-wit stijl, want kleurpotloden of verf waren nooit echt helemaal mijn ding.

De wisseling van de seizoenen, en natuurlijk de bijbehorende knutsels. Heerlijk om met de verzamelde dennenappels en beukenootjes nu een beetje te rommelen.

herfstdecoratie diydivaDit alles in de wetenschap dat kerstmis ook weer nadert…!

– Normaal zou ik ook de uitverkoop bij Pipoos of een andere hobbywinkel hierbij zetten, maar ik wil opgeruimd leven en niet meer veel bijkopen! Dus daarom noem ik maar het grasduinen in mijn voorraadboxen, die heel erg vol zijn met leuke spullen. Die boxen ga ik lekker leeg maken (‘ruimte in huis is ruimte in je hoofd’) en met de inhoud leuke DIYs knutselen.

En wat maakt jullie gelukkig?

Bewaren

Bewaren

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.