Mijn poppenhuis

Interieur

poppenhuis renoveren licht diydiva
Led there be light... Zelf je verlichting maken voor het poppenhuis is leuk! Ik laat je zien hoe je omgaat met ledlichtjes, lampjes van Ome Ali uit China en stekkers op miniatuur en grotemensen formaat.
Tinkercad nachtkastje poppenhuis 3d print diydiva
In deze verwijzing naar een video op mijn YouTube kanaal zie je hoe je zelf een miniatuur in 3D ontwerpt in hetgratis programma Tinckercad.
poppenhuis kast pax 3d printer
Veel van mijn poppenhuismeubels zijn miniaturen van wat er werkelijk in mijn huis staat. Zo ook deze Ikea Pax kast! Met een 3D printer kun je heel veel namaken op schaal.
poppenhuispopje Madurodam diydiva
Natuurlijk ga je zelf met degenen die je lief zijn in het poppenhuis wonen! Kijk hier hoe je in Madurodam ervoor kunt zorgen dat je een mini-me laat maken. Ook dit komt weer uit een 3D printer.
poppenhuis opknappen diydiva Hanse huis
Ik krabde het behang af en schrapte de vloeren schoon. Daarna sloopte ik een wand, zodat er een grote woonkamer ontstond. Neem een kijkje tijdens de restauratie!
poppenhuis Hanse opknappen diydiva
Het begon allemaal met een poppenhuis dat zielig aan de stoeprand stond, klaar om door het grofvuil opgehaald te worden. Toen fietste ik voorbij. Met een nieuw project onder mijn snelbinders kwam ik thuis.

about

De
DIY Diva

poppenhuis kamer kast

Mijn mini-me staat voor de kledingkast van het poppenhuis en bedenkt wat ze aan wil doen…

Als kind kon ik al wegdromen bij treintjes en hun modelbouwwereld. Ik ben nog steeds gek op Madurodam. Dus toen ik letterlijk dit poppenhuis op mijn pad vond, wist ik wat mij te doen stond!

poppenhuis Hanse opknappen diydiva

Meer miniatuur

Deventer speelgoedmuseum dediydiva
In het speelgoedmuseum van Deventer deed de DIY Diva nog wat miniatuur inspiratie op.
speldenkussen bed textielfestival diydiva
In 2018 bezocht ik voor het eerst het Textielfestival en ik was verkocht! Helaas is de 2020 versie verschoven naar volgend jaar. Maar gelukkig hebben we de fotoʻs nog!

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.