Rieker laarzen diydiva
review

Review Rieker laarzen van Nelson

Je weet dat ik dit jaar weer meedoe aan de kledingchallenge. Dat geldt uiteraard ook voor schoenen. Nou ben ik wat dat betreft goed voorzien, zeker met de komst van deze geweldige winterlaarzen hoef ik nooit meer te klagen dat ik niets bijpassends heb.
Rieker laarzen diydiva Ik kocht ze onlangs (vorig jaar!) bij Nelson en wil ze graag met jullie delen. Het was mijn eerste online schoenenbestelling, dat vond ik wel een gok qua maat. De bestelling verliep soepel. De laarzen waren goed online te volgen en al snel had ik ze in huis.
Gelukkig pasten ze goed. En, nog belangrijker: ze lopen heerlijk. De hak is niet zo hoog, dus je kunt er prima een eind mee stappen. Binnenin zijn ze gevoerd met heerlijk schapenbont, dus lekker warm voor de winter!
Rieker laarzen diydivaWow, op deze foto spetteren de kleuren echt van het scherm. Grappig is dat mijn blogkleuren: hot pink en turquoise duidelijk aanwezig zijn… Ook heel handig: juist door de vele kleuren zijn de laarzen bijpassend bij veel verschillende kledingstukken !

De DIY Diva is blij met haar laarzen en draagt ze vaak. Enthousiast geworden en wil je ook deze opvallende laarzen, die 74,99 Euro kosten? Klik dan op Rieker dameslaarzen en bestel ze bij Nelson.diva dis

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.