Samenwerken ?

Samenwerken

    Misschien heb je een (klein) bedrijf of webshop en wil je graag de lezers van de DIY Diva kennis laten maken met jouw producten. Stuur mij een mailtje, dan kunnen we overleggen over een samenwerking. Samen komen we daar wel uit!

De DIY Diva ontvangt graag producten om te recenseren. Deze  moeten echter wel bij mijn blog en doelgroep passen. Zo lijkt het mij erg leuk om patronen en stoffen uit te proberen! Hoewel ik het leven, en de dingen die op mijn pad komen, positief bekijk, zal ik wel eerlijk zijn in mijn oordeel op mijn blog. Voor meer hierover zie mijn disclaimer. Stuur mij via mar10creatief apestaart gmail punt com een berichtje met informatie over jouw product, dan geef ik vervolgens mijn postadres door.

Ik ontvang alle producten geheel vrijblijvend en stuur geen producten terug. Ik hou mij aan de reclamecode, dus ik zal mijn lezers ook aangeven dat iets gesponsord is. Een winactie is ook mogelijk, eventueel samen met een recensie of in een algemeen artikel met een paragraaf over het product en het merk. Ik schrijf de tekst van een winactie gewoon zelf, net als de rest van mijn blog…

Er komen 2 links naar de website in het blogbericht te staan. Omdat ik zuinig ben op mijn Google ranking zullen deze links volgens de regels nofollow zijn! Hier wijk ik niet van af.

ABOUT

De
DIY Diva

vintage haarband diydiva

Welkom op hét gezelligste Nederlandse DIY blog, met een voorliefde voor fashion. Deze Diva zonder sterallures houdt van naaien, haken, breien, kralen rijgen, kortom: alles voor een unieke outfit! Iedere maandag vind je hier een nieuw snufje creatieve lifestyle, flink wat optimisme en tutorials

Sokken breien is mijn nieuwe hobby! Alleen maar tv kijken is saai, ik heb dan graag wat om handen. Wil jij het ook leren? Klik op onderstaande foto en bekijk  mijn tutorial sokken breien!


Eerdere samenwerkingen

Ik werk(te) samen met onder andere diverse uitgeverijen, voor een winactie en boekrecensies, maar ook met creatieve producenten zoals Pandahall kralen. Daarnaast deed ik een review voor Pfaff Nederland van hun Pfaff Creative 1.5 naai- en borduurmachine. www.cosmosuitgevers.nl (een winactie).

 

Shop mijn favorieten

Als je via deze link verder shopt, verdien ik een paar extra centen om mijn site te onderhouden. Jou kost het niets extra!

De DIY Diva heeft een eigen Youtube kanaal met bijna 9.000 volgers. Neem er eens een kijkje.

        <h2>YouTube kanaal</h2>