Samenwerken ?

Misschien heb je een (klein) bedrijf of webshop en wil je graag de lezers van de DIY Diva kennis laten maken met jouw producten. Stuur mij een mailtje, dan kunnen we overleggen over een samenwerking. Samen komen we daar wel uit!

Uitproberen

mijn borduurmachine ervaringenDe DIY Diva ontvangt graag producten om te recenseren. Deze  moeten echter wel bij mijn blog en doelgroep passen. Zo lijkt het mij erg leuk om patronen en stoffen uit te proberen! Hoewel ik het leven, en de dingen die op mijn pad komen, positief bekijk, zal ik wel eerlijk zijn in mijn oordeel op mijn blog. Voor meer hierover zie mijn disclaimer. Stuur mij via het contactformulier hieronder een berichtje met informatie over jouw product, dan geef ik vervolgens mijn postadres door.

Belangrijk!

Ik ontvang alle producten geheel vrijblijvend en stuur geen producten terug. Ik hou mij aan de reclamecode, dus ik zal mijn lezers ook aangeven dat iets gesponsord is.

Een winactie is ook mogelijk, eventueel samen met een recensie of in een algemeen artikel met een paragraaf over het product en het merk. Ik schrijf de tekst van een winactie gewoon zelf, net als de rest van mijn blog…

Er komen 2 links naar de website in het blogbericht te staan. Omdat ik zuinig ben op mijn Google ranking zullen deze links volgens de regels nofollow zijn!

Hier wijk ik niet van af.

Ervaring

Ik werk(te) samen met:

Contact

Stuur een mailtje naar mar10creatief at gmail punt com!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren