Blond Amsterdam workshop
schilderen

Blond Amsterdam workshop

Samen met haar twee blonde puber Divaʻs vertrok de DIY Diva naar Amsterdam voor een workshop bij Blond Amsterdam. Viel het in de smaak?

Blond Amsterdam

Het was mijn allereerste Instagram post. Ik deelde een foto van onze Delftsblauwe Blond Amsterdam bekers. Manlief had de molen en ik natuurlijk de versie met de kerk 😉 Ik hou zo veel van die beker, dat ik er inmiddels drie heb gehad! Want ze hebben bij mij geen lang leven. Mijn theebeker gebruik ik zo intensief, dat er weleens eentje sneuvelt… en nog één… en nog één.

View this post on Instagram

Yes, my first smartfone and first instagram!

A post shared by de DIY Diva (@de_diy_diva) on

De twee likes komen van mijzelf en van mijn oudste dochter 😉 Zij was mijn eerste volger op Instagram.

Inmiddels heb ik al heel wat meer volgers daar, ik schommel rond de 1000. Die zijn trouwens echt. Ik weiger ook maar een cent uit te geven aan schimmige figuren waar je nepvolgers kunt kopen, waarna je zo leuke samenwerkingen met bedrijven binnenharkt, omdat die denken dat je zoveel abonnees hebt.

Die sponsors komen bij mij toch wel. Ben momenteel bezig over geweldig fotobehang…! Hopelijk worden wij het eens daarover, want een gangmuur met een fraaie sixtiesfoto in zwart wit uit ons stadsarchief lijkt mij top.

Genoeg afgedwaald, terug naar Amsterdam en terug naar Blond Amsterdam.

Amsterdam

Omdat ik zo voorzichtig ben vanwege corona, zat ik niet te springen om naar Amsterdam te gaan. Ik doe eigenlijk sinds maart niets meer in groepjes. Maar zo vaak komt oudste dochter niet met een initiatief, dat superleuk is voor alle dames uit ons gezin. Bovendien kwam een vriendin van haar ook, met haar moeder. Verder ben ik gek op Blond Amsterdam.

Dus ik zwichtte.

We hoefden gelukkig niet via Amsterdam Centraal Station. Ik heb gewoon met mondkapje op straat gelopen, tot we voor de deur stonden bij Blond Amsterdam in de Ferdinand Bolstraat.

Zoals je ziet is het heel erg rose allemaal! In de video kun je meekijken binnen. Veel plezier!

Kunnen jullie nog leuke workshops aanraden?

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.