Mont Saint Michel tekening met foto diydiva
schilderen

Mont Saint Michel

We bezochten het dorp op de rots tijdens een heerlijke vakantie in Frankrijk per 2CV (Lelijke Eend). Toen zag ik een prachtige foto in de krant van Mont Saint Michel ter ere van de D-Day herdenking. Uitermate geschikt voor een tekening…

Weer aan het tekenen

Ik maakte een begin aan deze tekening een week of wat geleden. Enthousiast ging ik aan de slag om deze vakantieherinnering op papier te zetten. Een heel werk. Ik begon in potlood met de contouren, totdat het al laat werd die avond.

Gisteren kwam opeens mijn jongste Divaatje in actie: “Mam, heb je tekenpapier?” Ze had van school een voorbeeld gekregen van hoe je gezichten schematisch kunt natekenen. Ik was meteen weer terug bij de heerlijke tekenlessen op mijn middelbare school. Ook ik had mijn favoriete popsterren regelmatig getekend.

Bijna vol

Gelukkig had ik nog een paar lege vellen in mijn tekenblok. En toen kwam ik ook de Mont Saint Michel weer tegen. Samen zaten we in grote harmonie aan de keukentafel, allebei lekker bezig met potloden, gum, en zwarte fijnlijners. Ik ben altijd blij als ze niet digitaal bezig is, en als ze dan ook mijn creativiteit deelt, dan is dat genieten!

En zo kwam mijn tekening dus af! Dinsdag maar weer eens naar de Hema voor een nieuw tekenblok…

Mont Saint Michel tekening diydiva

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.