trouwschoenen diydiva
schoenen

Bruidsschoenen versieren

De volgende tip en truc is vooral handig wanneer je in de kerk gaat trouwen. Tijdens de kerkelijke ceremonie is het namelijk gebruikelijk dat je de zegen krijgt van degene die de dienst leidt (dominee/pastoor/pastor). Een lange voorganger kan dit doen terwijl jullie voor hem staan, maar meestal is het gebruikelijk dat jullie knielen op een speciaal knielbankje. Dan worden de zolen van jullie schoenen zichtbaar.

trouwschoenen diydivaTip: Zorg dat het merkje met de prijs van je schoenen eraf is. Het staat zo knullig anders…

bruidsschoen diydiva
Truc: Maak van je zolen een blikvanger! Versier de zool met een tekst of tekening. Natuurlijk kun je dit alleen doen op het gedeelte met de holte onder je schoen dat niet met de straat in contact komt!

Er zijn verschillende mogelijkheden: maak eerst met potlood een schets, waarna je dit met watervaste (zwarte) stift overtrekt. Neem hiervoor het liefst een fijnlijner. Maar je kunt ook plakletters gebruiken, die je voor de zekerheid ook nog eens met textiellijm vastplakt. Met je eigen schoenen is links een J en rechts een A leuk. Er zijn stickers verkrijgbaar bij de bruidsmodezaak, maar bij de Zeeman of Action heb je ook leuke blingblingletters.

Of je gebruikt alle 4 de schoenen voor een tekst… bijvoorbeeld “hartje” en voorletter van de partner? Maar je kunt ook je getuigen of bruidsmeisjes hun handtekening laten zetten op je schoenen, als leuke herinnering voor later. Dat gaat makkelijk bij een lichte schoenzool, gebruik anders een witte gelpen bij een zwarte onderkant.

Kortom, mogelijkheden genoeg!

Veel liefs,
de DIY Diva

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.