Alweer 51 jaar getrouwd…

Toevallig kwam ik van de week de volgende foto tegen, die ik destijds niet op mijn blog heb laten zien. Ik maakte een scrapalbum met de foto’s van de 50jarige bruiloft van mijn schoonouders, inmiddels al weer een jaartje geleden!

Kerstmis Instax albumpje maken

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Instax klikklaar camera. Met kerstmis nam ik ‘m lekker mee en maakte ik veel foto’s. Vandaag, na het uitslapen, heb ik ze in een speciaal zelfgemaakt albumpje verwerkt. Ik ben altijd een beetje treurig als kerst weer voorbij is, maar nu kan ik met recht zeggen: “gelukkig hebben we de foto’s nog!”

Scrapbook: mijn “naaiateliers”

De titel van deze blogpost staat tussen aanhalingstekens, want ik heb helemaal geen naaiateliers. Zelfs niet eentje. Nee, ik heb een eigen hoekje op zolder, dat een beetje gekscherend door mijn huisgenoten wel zo genoemd wordt. Ik lach dan vrolijk mee, want ik ben reuze blij met mijn eigen plekje. Als je meekijkt in mijn mode scrapbook, dan leg ik uit wat een wild-poepende baby hiermee te maken heeft… De naaimachine Leuk he? Deze scrappagina in de vorm van een naaimachine! Zo’n bladzijde is heel makkelijk te maken. Ik heb

Mijn mode scrapbook

 

Ik wil jullie vandaag mijn mode scrapbook laten zien. Het idee zat al lang in mijn hoofd, dat ik mijn zelfgemaakte kleding wilde bewaren ook nadat het kledingstuk was versleten en weggedaan. Zodoende kwam ik uit op foto’s in een speciaal album. Ik ben er in 2013 aan begonnen.