paracord helix lanyard diydiva
armband maken,  paracord,  sieraden,  sieraden tutorial

Paracord armband maken

Nog nooit een leuke paracord armband geknoopt? Deze zomer dan toch eens proberen! Startsets zijn te koop bij o.a. de Action. Dit is de ideale beginnersarmband om te maken! Het is namelijk niet moeilijk. Deze armband is geïnspireerd door bruggen met vol sloten die verliefden daar achterlaten…

Verliefde stelletjes schrijven hun namen op een slot, maken dit vast aan het hek en gooien daarna de sleutel in het water. Dit alles als teken van hun eeuwige liefde en het geloof dat zij elkaar nooit meer loslaten. Romantisch, hè?

Deze armband is in een kwartier-twintig minuutjes te maken. Het is leuk om te doen en ook zeer geschikt voor jongens. Speel met kleuren en maak een stoere armband!

De Engelse naam van deze paracord armband is helix lanyard. Ik heb ‘m opgeleukt met bedeltjes in de vorm van een “sleutel-hartje”. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen bedel- of kralenvoorraad gebruiken! In deze YouTube DIY tutorial zie je precies hoe je ‘m zelf knoopt.

Als je liever een andere armband maakt, de Cobra, dan kan dat ook. Neem maar een kijkje op mijn eigen DIY kanaal op YouTube.

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: