Sinterklaas

Gezellig: Sint sfeer!

De DIY Diva is al helemaal in de stemming voor Sinterklaas. In deze gezellige verzamelpost vind je diverse ideeën voor last-minute surprises en gezellige decoraties.

sint diydivaEen plaatje van Pinterest van enkele jaren terug: wordt het dit jaar een sneeuwloze Sint? Wel zo prettig voor een heer op leeftijd…

Gezellig!

Wij vierden vorig jaar voor het eerst Sinterklaas met de hele familie. Online hebben wij lootjes getrokken. De afspraak was een kadootje te kopen van maximaal 10 Euro en daarbij een gedicht te maken.

Ook de school is helemaal in Sint sfeer. Ik maakte ooit een stoffen slinger, die wederom bij het lokaal van mijn jongste hangt! We zijn druk bezig geweest met de surprise voor haar klasgenote. Die vroeg een mascotte voor bij haar hockeywedstrijden. Tsja, en als je dan wat vilt in huis hebt in de clubkleuren en bovendien een borduurmachine hebt staan… Maar het is wel in evenwicht gebleven. Ik maakte niet alles, zelf ging ze hard aan de slag met de schoenendoos: een hockeyveld kwam bovenop en een kleedkamer met bankjes aan de binnenkant.

 

Last minute surprises

Hier laat ik nog wat inspiratie zien voor zelfgemaakte kadootjes:

Heerlijk avondje

Ik stond niet meer in real life op de kade, om de Goedheiligman te begroeten. Maar online blijf ik er altijd bij!

jasje Burda diydiva maritiem
Maritiem jasje KnipMode

Hoe vieren jullie het Sinterklaasfeest?

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.