surprise idee jongen diydiva
Sinterklaas

Surprise tip: ridder outfit

Ben je, uiteraard samen met je kind 😉 op zoek naar een leuke surprise voor een jongen, dan ben je hier op het juiste blogadres. De DIY Diva laat zien wat het Divaatje zelf verzon en maakte.

Eenvoudig

Deze surprise is zelfbedacht en op een eenvoudige manier uitgevoerd door jongste dochter. Het kado verstop je in het zwaard, waarna je dit onderaan dichtmaakt. In het gedicht kun je erop hinten dat er daar gezocht moet worden naar het kado.

Iedereen kent wel de cadeaus, die zo duidelijk door de ouders gemaakt zijn. Mooi hoor, maar dit feest is juist om de creativiteit van kinderen te stimuleren! Een beetje bijsturen als volwassene mag uiteraard…

surprise idee jongen diydiva

Uiteindelijk maakte ze toch nog iets anders als surprise, dus is het karton niet verder versierd. Maar een beetje kleur (niet al te dikke plakkaatverf) zou niet misstaan. Maar ook met gekleurd papier kun je natuurlijk zwaard en schild bekleden. Maak het vast met plakband of washitape, of gebruik een nietmachine. Met lijm (en dan vooral pritstift) wil het papier nog weleens loslaten.

surprise idee jongen diydiva

Hierbij hoort natuurlijk nog een gedicht, waarin Sint de ontvanger een stoere ridder vindt…

Winaktie

Tenslotte wijs ik jullie nog even op de winaktie, die nog steeds loopt. Heb je al meegedaan? Je kunt een set porseleinstiften winnen, en nog veel meer. Kijk maar naar mijn blog van afgelopen zaterdag en volg de bloghop naar andere creatievelingen!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.