stempels

Stempels met … bijbeltekst!

Een goede tekst is soms de kers op de kaart, danwel taart. Je versterkt je kaart ermee. Deze kaart verstuurde ik afgelopen kerstmis naar iemand waarvan ik wist dat ze het wel kon waarderen. De tekst luidt: “Jesus is the reason for the season!” Want tussen alle kerstmannen en kerstdiners dreigt het echte kerstverhaal onder te sneeuwen.

christelijke kerstkaart maken diydiva

Our daily bread designs

Onlangs vond ik bij toeval de volgende stempelfabrikant. Ze heten letterlijk vertaald “ons dagelijks brood” en een goed verstaander weet dan al in welke hoek ze zitten. Deze stempelfabrikant is te vinden op https://www.ourdailybreaddesigns.com/ 
Het zijn Amerikanen, dus hun teksten zijn Engelstalig. Dat is wel jammer voor ons Nederlanders…

(Credits foto: blog Our Daily Bread designs, Bible Journaling set)

Vintage collectie

Hun collectie is trouwens niet volledig bijbels. Er zijn ook stempels van “gewone” items, zoals een klok. En wat dacht je van stempels met een gehaakt dessin? Neem maar eens een kijkje bij hun vintage collectie. Die is gewoon leuk!
https://www.ourdailybreaddesigns.com/index.php/stamps/vintage.html

Aanraders?

Ik heb nog nergens Nederlandse designers ontdekt met stempels of creamateriaal met bijbelse teksten. Dus voor ons blijft het dan een kwestie van zelf (bijbel)teksten printen in een leuk lettertype in Word. Mocht iemand een tip hebben voor Nederlandse (of Vlaamse?) ontwerpen, dan hoor ik het graag!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.