stempel fototoestel diydiva
stempels,  stempels

Weer een DIY stempel: fototoestel

Een nieuwe verslaving? Het lijkt er wel op…haha. Maar het is dé manier om de stempels te maken die je wilt! Dit fototoestel wordt voor mijn vakantiealbum. Enige tijd geleden heb ik mijzelf op een gutssetje getracteerd. En geen gum is meer veilig voor mij! Gelukkig is er dan altijd de Action.

De prijzen bij de Action zijn laag, dus kun je naar hartelust klungelen. Het XXL gum “for big mistakes” is 0,55 Euro. Neem je de jumbo vlakgum van 8x4x1 cm voor 0,28 cent dan heb je een mooi formaat voor een stempel. De office essentials gum (2 stuks voor 0,25 cent) vond ik minder prettig.

stempel fototoestel diydiva

Dit stempel van het fototoestel heb ik grotendeels langs een lineaal gesneden. Ik ben heel tevreden over die techniek. Het werkt makkelijk en de lijnen zijn veel rechter dan als ik het uit de hand snij. Verder wil ik mij bij volgende stempels gaan richten op wat smallere lijnen en mooiere rondjes.

Op het bovenstaande witte vel zie je de ontwikkeling van het fototoestel. Langzaam maar zeker heb ik de strakke hoeken wat ronder gemaakt. Ik ga deze stempel dus lekker gebruiken in mijn komende vakantieboek. Daar ga ik de komende dagen ook mee aan de slag!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.