diydiva stof pipstudio
stof

Pipstudio stof online kopen

Ben jij ook zo gek op de Pipstudio stijl? Ik vind het heel vrolijk en kleurrijk. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een lap Pip stof, om daar zelf een leuk bloesje of zo van te maken. diydiva stof pipstudio Nou, het is heel simpel: er bestaan geen rollen Pipstudio stof! Dat wordt gewoon niet gemaakt. Wel zijn er lookalikes, maar die stof wordt dan ook aangeduid als pip-achtig (zijnde niet origineel). Toch kwam ik op Marktplaats lapjes Pipstof tegen. Wat blijkt nou? Dat zijn stukjes geknipt uit de Pip dekbedhoezen!

pip studio stof detail diydivaOndanks dat wilde ik toch een lap hebben, dus toen er één van 1m bij 1.80m voorbij kwam, heb ik geboden en gekocht. Ik ben heel blij met deze lap, met een leuk sierrandje. Het is wel grover dan ik verwachtte van een dekbed. Ik had een soepel katoentje verwacht, maar hierbij zie het weefsel zitten. Dus geen blouse, maar een stevig rokje (met bijbehorende tas, als dat nog lukt uit deze lap)! Ben er blij mee!

 

2 reacties

  • de DIY Diva

   Hoi Teuny,
   Dat is juist het probleem, deze stof is niet te koop… Als het bijvoorbeeld op Marktplaats staat, dan is dat van mensen die een dekbed hebben verknipt in stukken. Jammer, he? Want ik zou zelf graag ook een paar metertjes in katoen willen hebben!!!
   Groetjes,
   Mar10 van de DIY Diva.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.