kinderen en strijkkralen diydiva
kinderen,  strijkkralen

Strijkkralen feest!

Ineens was het er: een strijkkralen aanval! Dagenlang heeft onze jongste heerlijk rustig zitten werken ermee. En de DIY Diva? Die deed uiteraard lekker mee. Het was immers vakantietijd… Maar vandaag is alles weer normaal. De scholen zijn hier weer begonnen!

kinderen en strijkkralen diydiva

Ideeën

Hierboven zie je alle ingrediënten van een gezellige middag: goed weer zodat we in de tuin konden zitten, genoeg strijkkralen in alle kleuren, voldoende onderplaatjes en een mobieltje met Pinterest inspiratie.

We zijn echt fanatiek aan de slag gegaan, zoals je hieronder kunt zien:

strijkkraal ideeën diydiva

Het begon allemaal met haar eenhoorn-met-regenboog-haar en mijn watermeloen-beker-beschermer-tegen-wespen. Daarna was het hek van de dam en volgden kadootjes, Engels drop (gelijmd), een eigen fototoestel, Liuk ijsjes, pacman spookjes, hartjes, een anker, Facebook likes, een tekstballon en een speelbordje voor boter-kaas-en-eieren. Zelf hield ik het bescheiden bij een chocolade donut, ook handig om op een beker te leggen.

strijkkralen op beker diydiva

Daarmee eindigde een mooie zondagmiddag in augustus… Er gaat weer van alles beginnen. Niet alleen op school, maar hopelijk heb ik binnenkort ook weer een leuke samenwerking te melden met een zelfmaakmode tijdschrift!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.