Uitslag winaktie, een mislukte surprise en black friday…

Je ziet van die geweldig leuke zelfgemaakte telefoonhoesjes online: eenhoorns, regenboogmotiefjes, noem maar op. De DIY Diva deed een poging, maar gelukkig is het vandaag ook black friday!

Uitslag winaktie

Afgelopen zaterdag deed ik mee met de Sinterklaas blog hop. Wat was dat ontzettend leuk! Uit de vele reacties die ik kreeg over de winaktie is Adriana de Ruiter als gelukkige getrokken. Zij kan lekker met zoonlief aan de slag met de porseleinstiften. Ik ga haar zo mailen voor haar adres. Niet gewonnen? Dan kun je zelf naar de Xenos…

Zelfgemaakt hoesje

Waarom wil je in vredesnaam zelf een siliconen hoesje maken, als de winkels en Ali Express ermee volliggen? En nog heel voordelig ook?

Nou, heel simpel: mijn ma heeft een seniorenmobiel, van een ongangbaar merk. Daar is niet snel iets voor te vinden. En snelheid was juist gevraagd, omdat ze net haar oude mobiel (zonder hoesje) kapot had laten vallen op de keukenvloer… Dat mocht niet nog eens gebeuren met haar nieuwe telefoon! Dus wist ik gelijk iets leuks voor sinterklaas voor haar.

telefoonhoesje siliconen maken diydiva Dit ging nog wel… De troep van mijn handen krijgen was een ander verhaal. Wat een getob. Ik gebruikte de tutorial op YouTube van Craftmama.

Strak

siliconen hoesje maken diydiva

Het hoesje-in-wording ligt te drogen. Mooi strak is het allemaal niet, zoals je bij de hoeken ziet. Na de droogtijd haalde ik de telefoon uit het hoesje, dat gelijk scheurde…

telefoonhoesje maken diydiva

Een glorieuze mislukking…

Op YouTube lukt het zo soepel, bij Craftmama. Maar ik bleef met een mislukte DIY zitten… Don’t try this at home! Mijn ma kon trouwens al snel een bejaarde Iphone overnemen van iemand, dus dat probleem is ook opgelost. Hoesjes genoeg daarvoor.

Black Friday

Gelukkig is het zwarte vrijdag. Als je (voornamelijk in de Engelstalige wereld, maar het begint ook hier een begrip te worden) met grote kortingen iets wilt bestellen, dan moet je het nu doen! Dus ik ga op zoek naar een ander kado!

Love, de DIY Diva.

One Reply to “Uitslag winaktie, een mislukte surprise en black friday…”

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.