Alpaca of lopende bol wol…?

Ik merk dat ik ga lijden aan een soort “beroepsdeformatie”, of eigenlijk een hobby deformatie. Want als ik alpaca’s en schapen zie lopen op de kinderboerderij, dan zie ik eigenlijk iets heel anders…

Alpaca’s

Toen we voor de ingang van kinderboerderij Dondertman stonden, aan de voet van de Holterberg, twijfelde ik. Ik zag de enorme speeltuin en vroeg mij af of dit wel vermaak zou bieden aan onze twaalfjarige dochter. Nu hoorde er ook een kinderboerderij bij, en omdat jongste echt gek is op dieren gingen we toch naar binnen. Het bleek een enorm succes!

Alpaca kinderboerderij Dondertman diydivaDeze ontzettend eigenwijs kijkende alpaca stal ons hart! Bij deze familie mocht je niet in de wei, maar wel bij de geitjes, het kalfje en de schapen. Voer kon je per zakje kopen en dat viel goed bij ze in de smaak.

Maar het stomme is: bij die alpaca en de schapen moest ik gelijk aan wol denken. Ik mis mijn breiwerk!

ikea miniatuur poppenhuis meubeltjes dediydiva
Rechts zie je het blauwe bolletje met Alpino wol, dat ik scoorde op Koningsdag. Het is een mix van alpaca en merino wol. Ik moet nu echt eens daarmee aan de slag gaan!

Nu ik deze foto zo zie, heb ik een goede slag geslagen op Koningsdag. De stiften zijn mee op vakantie voor mijn vakantiedagboek. De kraaltjes zaten ook in de koffer, samen met het boekje over kralenbeursjes breien. Ik ga uitzoeken welk formaat de kraaltjes zijn, en of ze geschikt zijn voor mijn plan!

Love, de DIY Diva.

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.