bullet journal maken diydiva
Uncategorized

Eigen bullet journaaltje

Inmiddels is de griep epidemie hier ook toegeslagen. Meestal plan ik vooraf al enkele artikelen in, maar nu viel er niets te plannen… Dagenlang heb ik in bed gelegen, en nu ben ik er even uit. Deze griep is heftig hoor! Zodoende is het komende verhaal over de nieuwe serie van Disfordazzle bij het Kruidvat wat later dan gewenst.

Al eerder vertelde ik enthousiast over de organiser die bij de Kruidvat te koop was. Inmiddels is er een tweede serie uitgebracht, met onder andere een bullet journal of bujo. Gaat de DIY Diva overstag in haar no-buy year…?

Organiser

De collectie van Diana Leeflang is leuk. De organiser/planner gebruik ik dagelijks voor mijn creatieve projecten. De Kruidvat folder met de nieuwe producten heb ik heel lang zitten bekijken… Maar ik denk dat een bullet journal mijn planner zal overlappen of zelfs in de weg zal zitten. Bovendien wil ik dit jaar geen nieuwe knutselmateriaal kopen. Toen ik een detailfoto zag van het journal, kreeg ik een idee!bullet journal maken diydivaBij de introductie van de Pfaff Creative 1.5 kregen wij ook wat goodies mee, waaronder een notebook met wit papier en allemaal stipjes. Dat was bedoeld voor quilt ontwerpen. Precies: met exact hetzelfde papier als van een bullet journal! Om mijn organiser nog meer met eigen foto’s en tabbladen te personaliseren, kocht ik vorig jaar ook een speciale perforator. Dus sneed ik met een mesje een tiental bladen uit het notebook, maakte ze op maat en stopte ze ín mijn organiser!

bullet journal maken diydiva

Nu kan ik lekker aan de slag met creatieve plannen maken met mijn “ingebouwde” bullet journal!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.