broeken naaien diydiva
Uncategorized

Fashion friday for kids

Het zou een win-win situatie moeten worden. Ik verwerkte twee lappen uit mijn voorraad en jongste had er twee lekkere broeken bij. Tsja. Zo zou het moeten zijn. Hoe het werkelijk ging, lees je in deze fashion friday for kids…

broeken naaien diydiva

Vraag

Nee, ik ben niet zo fanatiek achter de naaimachine tekeer gegaan dat ik vier broeken heb genaaid. Het waren er twee. Grote vraag: zie je welke broeken gemaakt en welke gekocht zijn?

Pasvorm

Op zich lijken ze alle vier op elkaar qua pasvorm. Lekker wijde broekjes, met twee steekzakken voor en elastiek in de taille. Het maken ging best wel snel. Toen ik eenmaal een patroon had, heb ik er 2 in zo’n 4 uur gemaakt. Nou, dat is toch een aardige score? Het patroon was trouwens het lastigste. Ik had een soortgelijk broekje gezien in een oude Knippie (de Knipmode voor kinderen). Nadat ik het patroon had overgetrokken, heb ik de favoriete gekochte broeken erop gelegd, om zo hetzelfde model te krijgen. Dat moest goed gaan… (hoopte ik).

Antwoord

De donkerblauw-witte streepbroek, uiterst links en de witblauwe roosjes broek (2e van rechts) heb ik zelf gefabriceerd. Had je het goed geraden?

De streepbroek is inmiddels gepast. Wat denk je? Te strak bij het kruis… Balen, maar gelukkig is er een (nog kleiner) dochtertje van vrienden die ‘m mogelijk past. Het rozenbroekje had ik nog iets wijder geknipt. Hopen dat ‘ie wel past…

Nou ja, in ieder geval heb ik twee lappen uit mijn voorraad verwerkt in het kader van sew your stash!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.