Uncategorized

Fijne kado’s

Mijn moederdagkado’s heb ik maandag niet laten zien. Ik was zo trots op mijn snelle, nieuwe jeans, dat die blogpost eerst moet! Nu show ik mijn hebbedingetjes…

Verantwoord

Met mijn mintgroene Dopper heb ik altijd lekker water mee. Dan hoef ik geen milieu onvriendelijke kleine plastic flesjes meer te kopen! Ik heb mijn dames op het hart gedrukt dat dit echt mijn exemplaar is, en dat niemand ‘m mag lenen. Ik ben benieuwd…

Opgeruimd

Het “prikbord” of elastiekbord past mooi qua kleur erbij. Ik ga deze waarschijnlijk ophangen op ons schuine zolderdak, boven mijn naaihoekje. Dan kan ik lekker makkelijk inspiratie foto’s daar kwijt.

Jongste zit op een “groene” school, en komt dus regelmatig thuis met een bloemstukje of plant. Aangezien wij voorheen plantloos door het leven gingen, is dat een welkome aanvulling. Ik ben zo blij met dit schattige stukje!

Polderpolonaise

Ik moest een flinke voorzet geven (dat moet helaas altijd, ook al zijn ze al oud genoeg om zelf op zoek te gaan naar een kado), maar ik heb hét boek! Sinds ik een maandje geleden in de krant las over de Polderpolonaise was ik verkocht! Dit getekende boek met typisch Hollandse teksten is om te smullen. Omdat ik sowieso de “illustratie kriebel” heb, was dit een musthave. Toch wint de inspiratie van textiel nog steeds van potlood en papier… Raar hè?

Weekendplan

Mijn snelle spijkerbroek bracht nog meer naai inspiratie.

zelf spijkerbroek maken diydiva

Ik heb nog een lap liggen, ooit gekregen, met aan de ene kant bruin nepleer en aan de andere kant wit vilt. Samen met een uitgeknipte voeringbroek zou dat een fijne stoer broek worden. Misschien dat ik dit weekend toch eens ga knippen en dan in langzamer tempo er een broek bij maak.

Heb jij nog leuke creatieve plannen voor dit weekend?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.