slip zelf maken diydiva
Uncategorized

KnipMode kerst kater

Help, mijn Kerstdagen waren reuze gezellig en gevuld, maar ik zit toch met een KnipMode Kerst kater…

slip zelf maken diydiva

2015

Vorig jaar was ik er toevallig net op tijd bij: de KnipMode Kerstaktie, waarbij je gratis (tegen “betaling” van een e-mail adres) een patroon uit hun webshop mocht downloaden. Als ik mij niet vergis was het op Kerstavond, dus 24 december. De actie werd aangekondigd op hun Facebookpagina. Op die manier haalde ik digitaal een geweldig slippatroon, plus een bhpatroon binnen! In 2017 moet ik maar eens beginnen aan de bh!

Baal!

Dit jaar viste ik achter het net… (Terwijl: een gewaarschuwd mens… want ik wist het van vorig jaar). Daar baal ik stevig van. In 2016 was het dus op Eerste Kerstdag. Tsja, dan zit ik echt niet op Facebook de hele dag, maar gezellig met familie aan tafel! Een beetje flauw is het wel, want de actie geldt slechts één dag.

Nu kostte een downloadpatroon 10 cent, maar moest er betaald worden per Paypal. Online werd daar flink op gemopperd en terecht. Als je normaal altijd in de KnipMode webshop terecht kunt met IDeal, is het gek als je nu speciaal een Paypal account moet gaan aanmaken.

Niet meer mislopen

Dus… moraal van dit verhaal: ik zet in mijn to-blog-kalender net voor Kerst een reminder en waarschuw zo mijzelf (en jullie lezers in een blog!) voor deze actie. Als hij eerst op Kerstavond is, het jaar daarna op Eerste Kerstdag, rara wat verwacht ik dan voor 2017???

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.