Uit een stuk trui diydiva
Uncategorized

Ook leuk na de feestdagen!

Ik was erg tevreden over mijn kerstoutfit, al heb ik mijn cape-je nauwelijks gedragen omdat het zo warm was. Een spijkerbroek is natuurlijk veel praktischer dan een kerstjurkje, dat de rest van het jaar in de kast blijft hangen. Ik draag ‘m dan ook heel veel!

Madurodam kerstoutfit diydivaMijn spijkerbroek, Piekes trui en een witte blouse eronder maken het ook na de feestdagen tot een geweldige set en een goede aanvulling van mijn capsule garderobe. De delftsblauwe kralenketting die ik ooit van ma kreeg, staat er goed bij!

Uit een stuk trui diydiva

Piekes trui is gemaakt uit één stuk. Je vouwt de stof zodanig, dat je alleen de zijnaden stikt. De afwerking is dan peanuts.

zelfgemaakte spijkerbroek diydiva

Hier zie je de hele set, die ik in korte tijd al vaak gedragen heb. Vooraf was ik een beetje bang dat de spijkerstof zou kriebelen of na het wassen niet prettig zou aanvoelen. Gelukkig vormt dat geen probleem! Ik sluit af met een kontzakdetail:

geborduurde kontzak spijkerbroek diydiva

Made by me!

Toen ik deze set op Facebook publiceerde en informeerde naar de verkoop van zachte, dikke denim, kreeg ik in de comments te horen dat er bij Jan Sikkes in Haarlem spijkerstof van G-Star te koop zou zijn… Binnenkort reis ik richting Haarlem en ga ik eens een kijkje nemen. Je hoort van me!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.