Valentijnsdag,  Valentijnskaart

Valentijnsdag nadert…

Voor je het weet is het weer 14 februari. Vandaag laat ik jullie kennismaken met verschillende ValentijnsDIYs plus een van mijn eerste clean and simple kaartjes uit de begintijd van mijn blog!

zelf valentijnskaart maken diydiva

 

Benodigdheden

Om deze Valentijnskaart te maken heb je het volgende nodig:
– Liefs stempel Kruidvat
– roodwit touw (twine)
– miniknijpertje
– zelfgeknipt hart van dessinpapier Pretty Paper Bloc Dutch Design

Valentijnskaart maken

Deze Valentijnskaart is reuze snel en makkelijk te maken. Je neemt een kaart, prikt daar boven in het midden een gaatje in met naald en draad. Hierdoor haal je dus het roodwitte touw. Dat maak je aan de buitenkant vast met een strikje. (Je ziet dus aan de binnenkant ook een roodwit touwtje !)

Knip een rood hartje uit mooi papier of karton. Met een miniknijper hang je het hartje aan de “waslijn”. Zet onderop de kaart een tekst. Heb je geen bijpassende stempel, print dan gewoon iets uit en plak die tekst erop.

Voor alle zekerheid kun je ook een drupje lijm gebruiken: onder het roodwitte koord op een paar plekken en tussen knijper en hartje. Pas op dat er geen klodders lijm uitpiepen!

Valentijnsdag DIYs

Inmiddels blog ik al een tijdje, dus heb ik mijn ValentijnsDIYs uit het verleden op een aparte pagina gezet. Voor meer inspiratie zou ik daar zeker eens gaan kijken!

nail art Valentijnsdag diydiva

Commercieel?

Zelf ben ik al jaren gelukkig met mijn eigen Valentijn. Wij vieren liever onze trouwdag, dan dat we op Valentijnsdag iets speciaals doen. En jullie? Ga je iets speciaals doen op 14 februari of vind je het commerciële onzin?

2 reacties

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: