polswarmers maken diydiva
vilt

Polswarmers vilten ???

Sinds ik begon naar mijn werk te fietsen, ben ik niet meer zo’n koukleum. Toch ga ik proberen om polswarmers te maken, want bij ons op kantoor hebben we klimaatbeheersing… Tsja, dat is fris in de winter.

polswarmers maken diydivaOp het Leidse Textielfestival zag ik deze geweldige vilten polsmofjes, met decoratieve roosjes erop. Natuurlijk had ik ze kunnen kopen, maar ja, ik maak graag dingen zelf…

Achteraf vind ik het jammer dat ik niet een paar heb gekocht. Want om te vilten heb ik niet de benodigdheden in huis. En benodigdheden kopen voor weer een nieuwe hobby… nee, ik probeer juist mijn bestaande handwerkvoorraden op te maken.

Janamos

Maar ik had geluk. Onlangs werd ik benaderd door Jan Amos. Op hun website vind je alle Amsterdamse cursussen, trainingen en workshops overzichtelijk op een rijtje. Daaronder ook …tatarata: een workshop naaldvilten bij “Made by me”! Polswarmers zal niet lukken, we gaan een sleutelhanger vilten. Dat lijkt mij een prima begin, misschien ga ik een roosje maken?

Dus binnenkort (zaterdag 14 mei, er zijn nog plaatsen bij die workshop!) ga ik toch een nieuwe hobby uitproberen en heb ik weer iets van mijn DIY-bucketlist gedaan. Word vervolgd…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.