Zomertijd en zomerkleding

Ik heb lang lopen dralen, omdat ik niet precies wist hoe ik mijn tuniek wilde maken… Een post over vakantiekleding en de komende vakantietijd.

Creatief Zeeland

Ik had alles ingepakt, dacht ik… Op het moment dat we de Eend hadden opgehaald, wilde ik mijn eerste foto maken met mijn spiegelreflex camera. En toen bleek er geen geheugenkaart in te zitten! Gelukkig was onze eerste stop Zierikzee, waar de plaatselijke Hema uitkomst bracht in de vorm van een nieuw kaartje. Met deze foto’s laat ik jullie “creatief” Zeeland zien.

Outfit of the day

Wij tuffen met een lelijke eend door Zeeland, lekker samen! Jongste is op schoolkamp, oudste redt zichzelf prima. Deze vakantie is mijn matrozenoutfit ook weer mee. Niet alleen de jurk en het jasje, maar ook de zomerhoed (en de korte broek, die niet op de foto staat).

Creatieve chaos in mijn hoofd

Het lukt me even niet mijn draai te vinden. Welk creatieve project pak ik aan, wat maak ik af, wat ga ik doen…? Na het afmaken van de Walcherse klederdracht outfit voor Hanna ben ik een beetje in een gat gevallen en de richting kwijt.