Respect Maarten!

Morgen start zwemmer Maarten van der Weijden met de Elfstedentocht! Maar wat is de link met mijn gebreide trui…?

Waar is dat feestje?

Waar is dat feestje? Hier was dat feestje! Het eindfeest van de jongste is achter de rug, ze is van de lagere school af… Ik was tot “hoofd versieringen” gebombardeerd en in deze post laat ik ons junglefeest zien.

Creatief Zeeland

Ik had alles ingepakt, dacht ik… Op het moment dat we de Eend hadden opgehaald, wilde ik mijn eerste foto maken met mijn spiegelreflex camera. En toen bleek er geen geheugenkaart in te zitten! Gelukkig was onze eerste stop Zierikzee, waar de plaatselijke Hema uitkomst bracht in de vorm van een nieuw kaartje. Met deze foto’s laat ik jullie “creatief” Zeeland zien.

Outfit of the day

Wij tuffen met een lelijke eend door Zeeland, lekker samen! Jongste is op schoolkamp, oudste redt zichzelf prima. Deze vakantie is mijn matrozenoutfit ook weer mee. Niet alleen de jurk en het jasje, maar ook de zomerhoed (en de korte broek, die niet op de foto staat).