Outfit of the day

Wij tuffen met een lelijke eend door Zeeland, lekker samen! Jongste is op schoolkamp, oudste redt zichzelf prima. Deze vakantie is mijn matrozenoutfit ook weer mee. Niet alleen de jurk en het jasje, maar ook de zomerhoed (en de korte broek, die niet op de foto staat).

Matrozenjurk

matrozenjurk bij lelijke eend diydivaHet is dat je op de achtergrond bij die boot een Hollandse vlag ziet, maar anders zou je toch denken dat wij in zonnig Frankrijk aan het rijden waren?

De stof van de matrozenjurk is lekker dun en hoef je na het wassen niet te strijken. Mocht deze jurk ooit zo versleten en verwassen zijn, dan ga ik ‘m absoluut vervangen. Het is een heerlijk model en bovendien met bijpassend jasje erg praktisch.

Vrijdag in mijn blog zet ik al mijn Zeeland-tips voor je op een rijtje!

Love, de DIY Diva.

5 Replies to “Outfit of the day”

  1. Oooooohhh hebben jullie een eend? Met weemoed denk ik terug aan mijn rode 2CV leukste auto die ik ooit had, maar helaas was zijn bodemplaat te rot om te herstellen… geniet ervan 👍🏻

    1. Wij hadden een eend, een blauwe, net als deze gehuurde. Toen ‘ie weg moest (we waren jong en het onderhoud werd te duur) heb ik gehuild… Uit heimwee huren we nu af en toe een eendje!
      Groetjes
      Mar10

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.